Online

Tinto Media ontwerpt, bouwt en beheert websites en webshops. Onze ideeën en uw eisen vertalen wij naar een creatieve en gebruiksvriendelijke website. Wij onderscheiden ons doordat we niet alleen uw website realiseren, maar daarbij uitgaan van uw bedrijfsstrategie en doelstellingen. Onze professionals denken met u mee over de juiste invulling van de website en adviseren u in de keuze van een CMS systeem.

Intake

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn beginnen we met een oriënterend gesprek. Aan de hand hiervan inventariseren we uw wensen en eisen.

Plan

Vervolgens gaan wij goed nadenken om tot een - geheel voor u op maat gemaakt - plan te komen. Dit idee wordt besproken met u als klant.

Design

Zodra de basis gevormd is begint het finetunen. We visualiseren het ontwerp dat wij in ons hoofd hebben zitten. Er ontstaat iets tastbaars.

Development

Gedurende het proces wordt u uiteraard regelmatig op de hoogte gehouden. De verdere uitwerking gaat in goed overleg.

Gebak

Zijn alle wensen tot in het kleinste detail vervuld? Dan is het tijd voor taart en zijn wij blij met weer een tevreden klant.

Websites

Onze specialisatie is het bouwen van websites. Daarbij werken we met verschillende CMS-systemen. Met de juiste instellingen en toevoegingen wordt een website gegarandeerd beter gevonden door Google.

Webshops

Wij verzorgen complete e-commerce oplossingen voor uw webwinkel. Wat de wensen ook zijn, er is altijd een oplossing op maat. Ons team is veelzijdig, flexibel en vakkundig.

Onderhoud

Uiteraard kunnen wij de website voor u onderhouden. Bijvoorbeeld het aanpassen van teksten; u geeft uw tekstwijzigingen aan ons door (of wij schrijven de teksten) en wij plaatsen ze op de website. Ook afbeeldingen kunnen wij wijzigen. Nieuwe afbeeldingen geven uw website meteen een nieuwe look. Denk ook aan het toevoegen van referenties of extra pagina’s. Middels een abonnement-structuur zorgt Tinto Media ervoor dat uw website up-to-date blijft.

Optimalisatie

De door ons gebruikte CMS-systemen zijn geschikt voor de zoekmachines, zodat uw website goed geïndexeerd kan worden en beter te vinden is. Tevens zijn wij Google partner. Dit betekent dat wij, Google gecertifieerde specialisten in huis hebben. Deze specialisten gebruiken praktische tips van Google die zij optimaal kunnen inzetten om de beste resultaten voor uw bedrijf te behalen.

Nieuwsbrieven

Heeft u een website en wilt u deze graag voorzien van nieuwsberichten? Of wilt u een digitale nieuwsbrief versturen? Via onze mailprogramma's kunnen wij dit voor u verzorgen. Uiteraard kunnen wij de gewenste teksten voor u schrijven en de nieuwsbrief geheel in overeenstemming met uw huisstijl vormgeven en verzenden. Een nieuwsbrief is een doelgerichte manier om contact te onderhouden met uw klanten en te laten zien wat u hen te bieden hebt.

Security

Internet is over het algemeen een veilige plaats, maar cybercriminaliteit neemt wereldwijd toe. Uw fiets zet u op slot om het dieven niet te gemakkelijk te maken, dus passen wij dit principe ook graag toe binnen de online omgeving. Met SSL-certificaten bent u verzekerd van beveiligd verkeer van en naar uw website.

Hosting

Zeker in het geval van een website met een commercieel karakter is betrouwbare hosting essentieel, want downtime komt de betrouwbaarheid en mogelijkheden tot zakendoen niet ten goede. Ook een haperende site kan klanten kosten. Om dit te voorkomen, leveren wij passende hosting voor alle websites, inclusief back-ups. Daarbij maken we gebruik van de modernste technieken.

Design

De vormgeving van uw website is bepalend voor de beleving van uw bezoekers en moet aansluiten bij het imago van uw bedrijf en de wensen van uw doelgroep. Naast de uitstraling en het design van de website bepalen wij samen met u het technisch ontwerp. Zo adviseren wij welk CMS systeem het beste bij uw website past. Daarnaast bepalen wij in overleg met u welke functionaliteiten voor uw doelgroep van belang kunnen zijn.

Realisatie

Onze experts installeren het CMS-systeem met de vooraf bepaalde functionaliteiten. Deze modules worden eventueel aangevuld met door ons geschreven maatwerkoplossingen. Na de installatie implementeren wij het design en geven de website vrij in een beveiligde testomgeving. Zo kunt u tijdens het traject meekijken en de vorderingen volgen. Nadat wij uw project hebben opgeleverd, krijgt u van ons een duidelijke instructie hoe u de website optimaal kunt onderhouden.