Diensten

Tinto Media is de totaalleverancier van al uw media-uitingen. Zo verzorgen wij complete projecten van concept tot eindproduct. Onze creatieve mensen bedenken en ontwerpen de juiste vormgeving voor uw organisatie. Op onze digitale drukpers verzorgen wij hoogwaardige printproducties. Gepersonaliseerde en variabele brochures en boeken, folders, huisstijlen maar ook complexe direct mailacties kunnen wij in eigen huis produceren. Voor het maken van collectebonnen hebben we een slimme oplossing die bij het tellen van de bonnen een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

 

 

 

Ontwerp

Onze mediavormgevers zijn experts in vormgeving en productie van vrijwel alle media-uitingen. Zij houden zich bezig met grafische werkzaamheden zoals het ontwerpen van logo’s en branding, maar ook met het maken van brochures, boeken, promotionele folders, point of sale materiaal en webdesign. Samen met Tinto Media maakt u de juiste indruk. 

Promotie

In onze visie blijft print een belangrijke manier om informatie over te dragen. Aantrekkelijke magazines, inspirerende kranten of een actiematige direct mail: het geprinte medium blijft een communicatievorm die de boodschap perfect kan overbrengen. Wij helpen u om dit op een efficiënte manier te doen; een zorg minder voor u.

Brochures en magazines

Een periodiek verschijnend magazine, productcatalogus, promotiebrochure, éénmalige glossy of wat al niet meer. Een geniete brochure, brochure met oognieten, losbladig, wire-o-vorm, gelijmde - of genaaide softcover, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Vanaf het eerste begin adviseren we u graag bij uw wensen met betrekking tot formaat, papiersoort, uitvoering, enz. 

Boeken

Vanwege onze jarenlange ervaring met het maken van boeken bieden we uitstekende begeleiding vanaf het eerste concept tot het complete eindproduct. Of het nu gaat om een hardcover, softcover, of wire-o- boek, we kunnen het gewoon voor u regelen. Uniek hierbij is de mogelijkheid al deze producten te personaliseren in zowel tekst als beeld. 

Direct Mail

Bij direct mail kiest u zelf heel gericht de ontvanger van uw reclame-uitingen. U benadert uw (potentiële) klanten direct en persoonlijk via geadresseerde post. Wij verzorgen dit gehele traject van idee, via ontwerp, naar productie, tot verspreiding. Tinto Media gaat zelfs zover dat wij uw mailing gepersonaliseerd in beeld en tekst bij uw (potentiële) klant kunnen aanbieden.

Huisstijl Beheer

Uw logo en huisstijl zijn de kenmerken van uw organisatie. Door uw huisstijl consistent te houden roept dit bij uw doelgroep herkenning op. Tinto Media ontwikkelt een vaste stijl voor uw organisatie waarmee u naar buiten treedt. Hieronder vallen publicaties, presentaties en alle andere marketingmaterialen voor zowel online als offline gebied. Wij kunnen uw hele huisstijl beheren en onderhouden.