Contact

Contact

Wij zijn heel benieuwd naar wie u bent en wat uw business is. Misschien hebben wij elkaar weleens gezien of gesproken, misschien nog niet. Maar laten we binnenkort eens doorpraten over de kansen en ontwikkelingen die u bezighouden en wat Tinto Media daarbij voor u kan betekenen.


  Ik ga akkoord met de privacyverklaring en verklaar dat ik deze gelezen hebt.


  Tinto Media

  De Raadtweg 27
  3341 SB Hendrik-Ido-Ambacht


  +31 (0)78 20 006 00
  info@tintomedia.nl

  Over Ons

  Tinto Media

  is het jonge bedrijf van een gedreven grafische ‘rot in ‘t vak’. De naam is ontleend aan de muziekterm ‘tinto’ die ‘met kleur’ betekent. Dat geeft direct ook onze drive aan. Met kleur - met expertise, servicegericht en flexibel – willen wij dienstbaar zijn aan onze relaties. Met een luisterend oor voor de probleemstelling gaan wij steeds creatief op zoek naar passende oplossingen voor uw organisatie. Een optimaal resultaat is het doel waarvan u geniet, maar ook ons voldoening geeft.

  Om deze doelen te bereiken beschikken we over een netwerk van ambitieuze professionals die hier dagelijks mee bezig zijn. Uitgangspunt is dat we al onze producten en diensten verlenen vanaf één locatie met een vast aanspreekpunt.

  MVO

  Duurzaam en verantwoord ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. Continu zijn we op zoek naar de meest duurzame uitvoering van onze activiteiten. People, Planet & Profit, hiermee sluiten wij aan op de wensen van onze relaties.